Tietojen luottamuksellisuus ja tietosuojakäytäntö

Tietojen luottamuksellisuus ja tietosuojakäytäntö

TIETOJEN LUOTTAMUKSELLISUUSLAUSUMA JA YKSITYISYYSPOLITIIKKA

( voit ladata PDF-tiedoston täältä )

Tämä tietojen luottamuksellisuuslausunto viittaa Blackbird Group Ltd: n (jäljempänä Blackbird Group Ltd.) omistamille Internet-sivustoille kerättyjen tietojen luottamuksellisuuteen.

Blackbird Group Ltd. sitoutuu käyttämään käyttäjiltä saatuja tietoja hyvässä uskossa ja olemaan jakamatta tai myymättä käyttäjien yksityisiä tietoja luvattomille kolmansille osapuolille ilman käyttäjien suostumusta.

Blackbird Group Ltd. on Internet-sivuston www.blackbirdgroupltd.com ja muiden Blackbird Group Ltd: n omistamien Internet-sivustojen (jäljempänä ’verkkosivustot’) palveluntarjoaja, ja noudatettava sovellettavaa lainsäädäntöä yllä olevien yksityisyyden suojaamiseksi. mainitsivat verkkosivustojen käyttäjät.

Verkkosivustojemme käyttäjiä – vierailijoita kehotetaan lukemaan yksityiskohtaisesti tämä tietojen luottamuksellisuuslausunto ymmärtääkseen täysin mitä tietoja Blackbird Group Ltd. kerää ja miten niitä käytetään.

Käyttäessään verkkosivustoja tai käyttämällä niitä käyttäjä vahvistaa, että hän on lukenut ja ymmärtänyt tämän tietojen luottamuksellisuuslausunnon ja vahvistaa hyväksyvänsä kaikki tietojen luottamuksellisuuden ehdot sekä verkkosivustojemme käyttöä koskevat ehdot.

Jos käyttäjä ei ole samaa mieltä tämän tietosuojalausunnon kanssa, suosittelemme käyttäjää poistumaan verkkosivustoiltamme ja lopettamaan niiden käyttö.

Blackbird Group Ltd. voi lain mukaisesti kerätä tiettyjä käyttäjätietoja verkkosivustojensa käytön aikana, kuten esimerkiksi laitetyypin ja Internet-palveluntarjoajan tietoja sekä käyttäjän rekisteröintiprosessiin syötettyjä tietoja.

Blackbird Group Ltd. käyttää näitä tietoja saadakseen asiaankuuluvia tietoja verkkosivustojensa käytöstä palvelujen parantamiseksi ja verkkosivustojen sisällön mukauttamiseksi ja muokkaamiseksi käyttäjien etujen mukaisesti. Kerättyjen tietojen perusteella Blackbird Group Ltd. voi myös saada enemmän tietoa verkkosivustojensa suosituimmasta sisällöstä. Tällaiset tiedonkeruumenetelmät ovat samassa tai suuremmassa määrin erittäin yleisiä ja niitä käyttävät monet tunnetut verkkosivustot, kuten MSN, Google jne.

Kun käyttäjä osallistuu tiettyihin toimintoihin verkkosivustoillamme, kuten käyttäjätilin avaamiseen, tiedusteluihin tai palveluiden tai alusten varaamiseen, palveluiden tilaamiseen, kyselylomakkeiden täyttämiseen, palautteen lähettämiseen jne., Blackbird Group Ltd. voi pyytää häntä toimittamaan tietyt pyydettyjen palvelujen tarjoamiseen tarvittavat tiedot, kuten nimi, sukunimi, OIB (henkilötunnus), osoite, syntymäaika, passin numero ja / tai henkilökortin numero, alkuperä- tai nykyinen oleskelumaa, sähköpostiosoite , puhelinnumero, luottokorttitiedot, mukaan lukien kortin numero, viimeinen voimassaolopäivä, valtuutuskoodi ja muut asiaan liittyvät tiedot, ei vain aluksen vuokrauspalveluista tiedustellulle henkilölle, vaan myös kaikille hänen saman aluksen aluksella oleville asiakkailleen.

Osallistuminen tunnistamistoimiin ja henkilötietojen toimittamiseen on käyttäjän harkinnan mukaan; Kuitenkin, jos käyttäjä ei toimita pyydettyjä tietoja tietyistä toiminnoista, tiedoista tai palveluista, pyydettyjä tietoja tai palveluja ei anneta käyttäjälle, eikä hän saa osallistua pyydettyyn toimintaan.

Blackbird Group Ltd. ei saa paljastaa kolmansille osapuolille mitään henkilöitä, jotka koskevat sen käyttäjiä ja heidän vieraitaan aluksella, lukuun ottamatta seuraavassa kappaleessa mainittuja tapauksia ja sovellettavien lakien edellyttämissä tilanteissa.

Rahdatun aluksen käyttäjille ja heidän asiakkailleen kuuluvia henkilötietoja saa käyttää yksinomaan alusten rahtaamiseen ja niihin liittyviin palveluihin. Siksi ne jaetaan vain niiden osapuolten kanssa, jotka ovat mukana alusten rahtauksessa ja / tai niihin liittyvien lisäpalveluiden järjestämisessä, eli laivaston operaattoreiden, alusten omistajien, miehistön jäsenten, kuljetusjärjestäjien, tilattujen lisäpalvelujen järjestäjien tai muiden edustajien kanssa. osallistuminen palvelujen tarjoamiseen; yhdessä viranomaisten kanssa voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti. Varatessaan alusten vuokrauspalvelut ja / tai niihin liittyvät palvelut käyttäjä sitoutuu jakamaan henkilötietonsa yllä mainittujen osapuolten kanssa.

Käyttäjällä on mahdollisuus käyttää antamiaan henkilötietoja ja muokata niitä. Käyttäjä voi muuttaa mitä tahansa henkilötietojaan verkkosivuilla näkyvän yhteydenottolomakkeen kautta. Käyttäjän on täytettävä nimi, sukunimi, sähköpostiosoite ja ilmoitettava, mitä tietoja hän haluaa muuttaa. Tietoturvan suojaamiseksi Blackbird Group Ltd. voi sopivalla tavalla vaatia käyttäjältä vahvistuksen uusien tietojen oikeellisuudesta.

Palvelujensa käytön ehtona Blackbird Group Ltd. pyytää käyttäjän lupaa lähettää hänelle hallinnollisia ja myynninedistämissähköposteja. Jos käyttäjä ei halua enää saada sähköposteja, hän voi milloin tahansa valita mahdollisuuden peruuttaa postituslistan tilaaminen napsauttamalla jokaisessa uutiskirjeessä olevaa tilauksen peruutuslinkkiä.

Blackbird Group Oy suhtautuu tietosuojatehtävään vakavasti, ja käyttäjien henkilökohtaisten tietojen suojaamiseksi oli toteutettu erilaisia varotoimenpiteitä. Internetin tai muiden langattomien verkkojen kautta tapahtuvan tiedonsiirron absoluuttista turvallisuutta ei kuitenkaan voida taata. Tämän seurauksena huolimatta kaikista kaupallisesti kohtuullisista tietosuojatoimenpiteistä, Blackbird Group Ltd. Se ei voi taata verkkosivustoilta tai verkkosivustoille siirrettyjen tietojen suojausta, eikä sitä voida pitää vastuussa sellaisten tietojen vastaanottaneiden kolmansien osapuolien toimista.

Blackbird Group Ltd: n verkkosivustot on tarkoitettu yksinomaan laillisesti päteville henkilöille, joten kaikkia alle 14-vuotiaita koskevia tietoja kerätään yksinomaan niiden maiden voimassa olevien lakisääteisten määräysten mukaisesti, joissa aluksia vuokrataan. miehistön luettelo vuokrattujen alusten matkustajista ja miehistön jäsenistä tai vastaava lain edellyttämä tarkoitus.

KEKSIT

Jatkamalla verkkosivustojemme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Estämällä evästeet pääset silti pääsemään verkkosivustoillemme, mutta osa niiden sisällöstä ei välttämättä ole käytettävissäsi.

Noin 90% verkkosivustoista käyttää nykyään erityyppisiä evästeitä palvelujensa tarjoamisen nopeuttamiseksi käyttäjille ja / tai sivustojensa uudelleenkäytön helpottamiseksi ja personoimiseksi.

Eväste on käyttäjän tietokoneelle tallennettu tieto, joka sisältää tietoja käyttäjän vierailemista verkkosivustoista; joten kun käyttäjä avaa jo tallennetun verkkosivuston, Internet-selain lähettää takaisin kyseiselle verkkosivustolle kuuluvat evästeet, joiden avulla verkkosivusto voi näyttää käyttäjän tarpeisiin mukautetut käyttäjätiedot.

Evästeet voivat tallentaa useita tietoja, mukaan lukien käyttäjien henkilökohtaiset tiedot, kuten nimi tai sähköpostiosoite. Web-sivustot eivät pääse käyttäjän tietoihin, ellei käyttäjä ole sallinut niitä. Käyttäjä voi muuttaa Internet-selaimen asetuksia milloin tahansa ja tällä tavoin päättää, salliko hän evästeiden tallentamisen tietokoneelleen vai ei. Tietoja evästeiden käytöstä poistamisesta löytyy osoitteesta www.youronlinechoices.eu.

Blackbird Group Oy: n verkkosivustoilla on evästeitä, joita käytetään verkkosivustojen käytön mittaamiseen, ja kolmansien osapuolten palveluiden omistamia evästeitä, kuten sosiaalisten verkostojen palvelut ja vierailujen määrän ja verkkosivustojen suosion mittaamiseen tarkoitetut palvelut.

TIETOSUOJALAUSUNTO

Blackbird Group Oy sitoutuu suojelemaan käyttäjiensä – alusten vuokrauspalveluasiakkaiden – henkilötietoja keräämällä vain alusten rahtaustoiminnan laadukkaaseen päättämiseen ja siihen liittyvien palveluiden tuottamiseen tarvittavia tietoja. Blackbird Group Ltd. tarjoaa verkkosivuston käyttäjille tietoja siitä, miten heidän tietojaan käytetään, ja tarjoaa asiakkailleen valinnan heidän tiedonkäytöstään, mukaan lukien mahdollisuus poistaa heidän nimensä Blackbird Group Ltd: tä vastaanottavasta asiakasluettelosta. uutiskirje.

Tietoja Blackbird Group Ltd: n käyttäjistä pidetään ja käytetään yksinomaan verkkosivustojen käyttäjien toimittamiin tarkoituksiin, eli alusten vuokraukseen ja niihin liittyvien palvelujen tarjoamiseen. Edellä mainittujen tietojen on oltava saatavilla Blackbird Group Ltd: n työntekijöille ja yhteistyökumppaneille, jotka osallistuvat alusten vuokraamiseen ja / tai niihin liittyviin palveluihin, sekä valtion elimille sovellettavan lainsäädännön mukaisesti.

Kaikki Blackbird Group Ltd: n työntekijät ja liikekumppanit, jotka saavat käyttäjien tietoja laivavuokrauspalvelujen ja / tai niihin liittyvien palvelujen tarjoamiseksi, ovat vastuussa yksityisyyden suojan kunnioittamisesta ja käyttäjien henkilötietojen suojaamisesta. Blackbird Group Ltd. ei ole vastuussa kolmansien osapuolten laiminlyönneistä tai laiminlyönneistä, joille käyttäjien tiedot oli siirretty laivavuokrauspalvelujen ja / tai niihin liittyvien palvelujen tarjoamiseksi.

TIETOJEN LUOTTAMUKSELLISUUSLAUSUMAN MUUTOKSET

Blackbird Group Ltd. voi muuttaa tätä tietojen luottamuksellisuuslausuntoa milloin tahansa. Suoritus tehdään julkaisemalla muokatun lausunnon teksti verkkosivustojen tietosuojaosassa.

Tällaiset tietojen luottamuksellisuuslausunnon muutokset tulevat voimaan niiden julkaisemisesta verkkosivuilla.

Käyttäjä sitoutuu tarkistamaan, onko tietojen luottamuksellisuuslausekkeeseen tehty muutoksia, kun hän tarkastelee verkkosivustoja uudelleen. Jatkuva verkkosivustojen käyttö käyttäjän tekemien muutosten jälkeen tarkoittaa, että käyttäjä hyväksyy ja hyväksyy kaikki muutokset tietojen luottamuksellisuuslausuntoon.

Vahvistetut veneet

Ei yllätyksiä purjeveneessä. Useimmilla SkipperCityn jahdeilla on oikeat kuvat ja vahvistettu sisältö, ja saat aina valitsemasi jahdin.

Paras hinta takuu

Annamme parhaan hinnan jokaisesta saatavilla olevasta jahdista. Jos satut löytämään paremman sopimuksen muualta, ilmoita siitä meille. Me voitamme sen.

Ei varausmaksuja

Jahin varaaminen SkipperCityn kautta on aina ilmaista! Et maksa mitään maksuja ja varaat parhaan mahdollisen hinnan.

Yacht arvostelut

Arvostelut, joihin voit luottaa! Todelliset arvostelut todellisilta merimiehiltä.

Asiakaspalvelu

Tarvitsetko apua? Puhumme kieltäsi ja olemme täällä sinua varten 7 päivää viikossa. + 386-40-873-5200 tai info@skippercity.com

Vieritä ylös